Inscripcions

 

INSCRIPCIONS ONLINE I RESERVA DE PLAÇA PEL CURS 2024-25:

A partir del 27 de maig

 

INSCRIPCIONS PRESENCIALS I  PORTES OBERTES:

ALUMNES  ANTICS

5 de juny 16-18:30h

ALUMNES ANTICS I NOUS

6 de juny 16-18:30h

INICI DEL CURS 2024-25:  dijous 12 de setembre

MATRÍCULA

*Inclou matrícula, assegurança, carpeta i fotocòpies. Totes les activitats requereixen matricular-se al centre excepte el cor infantil i el cor Local. 

60€ a partir de setembre                            50 € a partir de l’1 de gener                    40€ a partir de l’1 d’abril

*5 euros de descompte en el preu de la matrícula i la mensualitat per cada membre de la família (pares, mares, germans/es).

* Famílies nombroses o monoparentals 50% de descompte en la matrícula (cal mostrar documentació)

DUBTES

Si tens una consulta, un dubte o si no has pogut venir presencialment, pots contactar per correu o telèfon.

L’adjudicació d’horaris de classes particulars es farà segons l’ordre d’arribada.

 C/Palamós 49, Celrà

info@espaimusicalcelra.cat

676 56 20 69

Formulari d’inscripció

Inscripcions cursos

Sel·lecciona les activitats a les que et vols inscriure:

Dades de l'alumne

Pots afegir més d'1 alumne en una mateixa inscripció (Ex: germans, familiars...)

Alumne 2

Sel·lecciona les activitats a les que et vols inscriure:

Alumne 3

Sel·lecciona les activitats a les que et vols inscriure:

Alumne 4

Sel·lecciona les activitats a les que et vols inscriure:

Dades dels tutors

Dades bancàries

Autoritzacions

Que la meva imatge o la imatge dels meu/a fill/a (en cas de ser menor d’edat) pugui aparèixer en fotografies o videos corresponents a activitats realitzades a càrrec de “El Local, espai musical” i publicades a:
-Pàgina web del centre/facebook/instagram
-Filmacions destinades a difusió pública no comercial
-Fotografies per a revistes o publicacions d’àmbit educatiu o del poble
-Presentacions digitals

Aquesta autorització s’entén otorgada pel temps que duri la relació amb el Centre, a no ser que l’interessat/da la revoqui expressament.


Drets d'imatge *


Marxar sols *


Grup difusió *

Accepto que incloguin el telèfon que he introduit al formulari d’inscripció al grup de difusió de whatsapp del Local per tal de rebre tota la informació pertinent i estar al dia de les notícies de l’espai.

Conformitat amb la normativa de l’espai *

- Les absències del professorat són recuperables. Sempre intentem buscar un substitut/a. En cas de no trobar-ne es comunica amb antelació i es recupera la sessió un altre dia i hora acordat.
- Les absències de l’alumne NO són recuperables ni tampoc s’abona l’import. En cas de no poder assistir no es canvia de dia ni d’hora la sessió, ja sigui de classe individual o grupal. Es dóna la opció de fer la classe online el mateix dia i hora si s'escau.
- En cas de baixa temporal mèdica de llarga duració o convalescència, la direcció valorarà la situació i oferirà la recuperació d’aquestes classes o la baixa temporal de l’escola si s’escau.
- Per reservar plaça i horari cal pagar la matrícula. En cas de no voler realitzar l'activitat l'import de la matrícula no es retorna.
- Es paguen 10 mensualitats senceres de setembre a juny.
- Ens comprometem a oferir una mitjana d'entre 35-38 classes durant el curs i a adaptar els festius de tal manera que es compleixi. La quota mensual és la mitjana entre totes aquestes sessions.
- En cas de retorn d’un rebut, el mes següent es cobraran 5 euros extres per les despeses de devolució i gestió del banc.
- En cas de voler donar-se de baixa d’alguna activitat, és necessari notificar-ho per correu electrònic 2 setmanes abans que acabi el mes. En cas contrari, es cobrarà la mensualitat corresponent.Aquesta web utilitza cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la.   
Privacidad