Identificació i Titularitat
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, el titular exposa les seves dades identificatives.

Titular: Associació al Local espai musical.
NIF: G55274815
Domicili: C / Juià, Celrà, Girona – Espanya.
Correu electrònic: info@espaimusicalcelra.cat
Lloc Web: http://www.espaimusicalcelra.cat
finalitat
La finalitat del lloc web http://www.espaimusicalcelra.cat és Escola de musica.

Condicions d’Ús
La utilització del lloc web et atorga la condició d’Usuari, i implica l’acceptació completa de totes les clàusules i condicions d’ús incloses en les pàgines:

Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
Si no estàs d’acord amb totes i cadascuna d’aquestes clàusules i condicions et abstendrás d’utilitzar aquest lloc web.

L’accés a aquest lloc web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Associació al Local espai musical.

A través d’aquest lloc web, el titular et facilita l’accés i la utilització de diversos continguts que el titular o els seus col·laboradors han publicadon per mitjà d’Internet.

A aquest efecte, t’obligues i compromets a NO utilitzar qualsevol dels continguts del lloc web amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquest avís legal o per la legislació vigent, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels continguts, els equips informàtics o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic propis o contractats per Associació Local espai musical, d’altres usuaris o de qualsevol usuari d’Internet.

Majoria d’edat
Has de tenir almenys 18 anys d’edat per utilitzar els serveis oferts per Associació Local espai musical o la majoria d’edat que es requereixi al teu país per registrar-te al lloc web o utilitzar-lo. Si vius a un país que no pertanyi a la Regió europea, has de tenir almenys 13 anys d’edat per fer servir el lloc web o la majoria d’edat que es requereixi al teu país per registrar-te al lloc web o utilitzar-lo.

A més de tenir l’edat mínima requerida per fer servir el lloc web en virtut de la llei aplicable, si no tens l’edat suficient per poder acceptar les nostres condicions al teu país, el teu pare, mare, o tutor han d’acceptar les nostres condicions en el teu nom.

Mesures de seguretat
Les dades personals que faciliteu al Titular poden ser emmagatzemats en bases de dades automatitzades o no, la titularitat correspon en exclusiva a Associació al Local espai musical, que assumeix totes les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat que garanteixen la confidencialitat, integritat i qualitat de la informació continguda en les mateixes d’acord amb el que estableix la normativa vigent en protecció de dades.

No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant el Titular no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i hardware) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos tot i que el Titular posa tots els mitjans necessaris i pren les mesures de seguretat oportunes per evitar la presència d’aquests elements nocius.

Dades personals
Pots consultar tota la informació relativa al tractament de dades personals que recull el Titular a la pàgina de Política de Privadesa.

Continguts
El Titular ha obtingut la informació, el contingut multimèdia i els materials inclosos al lloc web de fonts que considera fiables, però, si bé ha pres totes les mesures raonables per assegurar que la informació continguda és correcta, el Titular no garanteix que sigui exacta , completa o actualitzada. Associació al Local espai musical declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la informació continguda en les pàgines d’aquest lloc web.

Queda prohibit transmetre o enviar a través del lloc web qualsevol contingut il·legal o il·lícit, virus informàtics, o missatges que, en general, afectin o violin drets de l’Titular o de tercers.

Els continguts d’http://www.espaimusicalcelra.cat tenen únicament una finalitat informativa i sota cap circumstància han d’usar-ni considerar com a oferta de venda, sol·licitud d’una oferta de compra ni recomanació per realitzar qualsevol altra operació, llevat que així s’indiqui expressament .

Associació al Local espai musical es reserva el dret a modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de http://www.espaimusicalcelra.cat, els vincles o la informació obtinguda a través del lloc web, sense necessitat de previ avís.

Associació al Local espai musical no és responsable dels danys i perjudicis que es puguin derivar de la utilització de la informació del lloc.

Aquesta web utilitza cookies. Si continues navegant estàs acceptant-la.   
Privacidad